Noggrann kalkylering av ert elprojekt  

Kalkylering är mer än bara siffror. Det är en process som kräver bred kunskap och noggrannhet och som säkerställer att projektet blir välplanerat och konstadseffektivt. Vi har lång erfarenhet av att beräkna kostnaderna för elektriska installationer och projekt med hänsyn till aktuella ritningar, specifikationer samt eventuella krav och önskemål.

Vi finns När tiden inte räcker till

Att kalkylera stora och komplexa projekt kan vara tidskrävande, därför finns vi tillgängliga på kort varsel för projekt som ni själva inte hinner med. Vi samlar in all nödvändig information om projektet och gör beräkningar på material och utrustning, vilket innefattar allt från kablar och ledningar till strömbrytare, uttag och centraler. Vi sammanställer alla kostnader i en detaljerad och realistisk kalkyl för ert elarbete så att ni kan planera era material- och arbetskostnader utan överraskningar. 

Ni kan lita på oss

Vi utför estimat både på total- och utförandeentreprenader. Kalkylerna skapas i programvarorna EL-Info Maxikod, Sektionsdata Wikells, Elecosoft Bidcon och Bluebeam.

Våra elprojektörer följer såklart gällande riktlinjer och ser till att ditt projekt uppfyller alla säkerhets- och prestandakrav.